Descoperă 5 moduri în care copywritingul persuasiv îți transformă afacerea online.

De ce întreprinderile mici au nevoie de marketing pe rețelele sociale în 2022?

oana biciusca media marketing agency social media marketing

Când pandemia a apărut pentru prima dată asupra noastră, proprietarii de afaceri de pretutindeni s-au confruntat cu provocări nerostite. În special femeile care își conduc propria afacere mică sau mijlocie. Și pe măsură ce începem 2022, încă sub semnul acestor evenimente insondabile, majoritatea oamenilor și-au dat seama că marketingul pe rețelele sociale este singurul lucru care îi poate ajuta să-și mențină afacerile și, mai mult, – visele – vii.

Este perfect ok dacă tot te simți reticent când vine vorba de lumea online și tot ceea ce implică un cont de afaceri online. Dar de aceea profesioniștii sunt aici pentru tine! Cu ajutorul potrivit și cu un prieten adevărat și un expert alături, veți putea înțelege cum rețelele sociale vă pot ajuta afacerea să se dezvolte și cum rețelele sociale vă ajută să generați venituri. Tot ce este nevoie este un salt de credință. Vă promitem să vă fim alături și să vă sprijinim pe drumul spre succes!

Social Media Marketing – răspunsul la cea mai mare problemă a ta

Dacă citești asta, cu siguranță ești o femeie independentă care își conduce propria afacere – și ești gata să faci tot ce este necesar pentru ca afacerea ta să reușească.

Știm că, chiar și în zilele tale cele mai de succes, încă mai ai o mulțime de gânduri care te țin treaz noaptea. Toată lumea trece prin asta și nu ești singur!

Ca proprietar de afaceri, unele zile sunt mai bune decât altele, mai ales când ești personajul principal. Rujul tău preferat nu poate compensa faptul că trebuie să te împarți în mai multe direcții separate pentru a gestiona fiecare aspect al afacerii tale. Și nici măcar cea mai gustoasă cafea nu va compensa nopțile voastre agitate. Totul face parte din a fi proprietar de afaceri și… uneori poate fi cu adevărat copleșitor. Ni se întâmplă și nouă, mai mult decât ai crede.

Sunt zile în care simți nevoia să te concentrezi pur și simplu pe munca ta, pe acea activitate care îți aduce bucurie și te face să te simți întreg. Dar, să fim sinceri – în viața unui proprietar de afaceri, cea mai mare parte a timpului este ocupată de interacțiunea cu clienții, gestionarea comenzilor, preluarea apelurilor telefonice. Să nu aducem nici măcar în discuție faptul că trebuie să venim cu un plan de conținut pentru conturile tale de socializare, să scriem conținutul menționat, să facem fotografii cu munca ta și cu tine și apoi să programăm totul la momentul potrivit.

Marketingul pe rețelele de socializare este un lucru incredibil care poate ajuta afacerile să se dezvolte enorm, dar atunci când îți ia atât de mult timp și energie încât devine cel mai mare inamic al tău, ar putea fi un semn că îți reevaluezi prioritățile. Când marketingul pe rețelele sociale devine o povară și o problemă, ar putea fi timpul să ceri ajutor profesional. Suntem la un telefon sau e-mail distanță – contactează-ne!

Dorim să vă încurajăm să vă duceți afacerea la următorul nivel – unde vă puteți desfășura munca în liniște și vă puteți asigura că produsele sau serviciile dvs. vor ajunge la publicul potrivit, fără a fi nevoie să vă dați drumul.

Cine suntem?

Suntem Biciusca Media și misiunea noastră este să ajutăm femeile proprietare de afaceri să aducă povestea autentică a produsului lor în lumina reflectoarelor!

Agenția noastră poate fi răspunsul la această mare problemă numită social media marketing. Scopul nostru principal este să vă ajutăm să înțelegeți cum rețelele sociale generează venituri, dar și cum vă dezvoltă afacerea folosind toate instrumentele uimitoare pe care rețelele sociale ni le oferă.

În timp ce lucrați cu bucurie la lansarea unui nou serviciu sau la crearea unui produs nou pe care clienții dvs. îl vor îndrăgi, vom fi acolo – pe fiecare platformă de social media relevantă pentru creșterea afacerii dumneavoastră – pentru a publica conținut relevant, a genera implicare și a stabili o prezență online pentru marca ta.

Dacă vă simțiți pregătit să vă extindeți afacerea, ne puteți contacta imediat pentru un audit sau direct pentru colaborări.

Credem cu adevărat în vise care devin realitate. Acesta este motivul pentru care ne propunem să creăm un spațiu sigur, în care clienții noștri pot fi vulnerabili în timp ce dețin controlul. Un spațiu în care cele mai sălbatice vise și cele mai mari dorințe ale tale pot rula libere, știind că vor deveni realitate – poate chiar mai devreme decât te aștepți!

Cum poate Biciusca Media să vă ajute afacerea să se dezvolte?

Biciusca Media a lucrat deja cu un număr semnificativ de proprietari de afaceri, ajutându-i să se dezvolte cu puterea marketingului pe rețelele sociale.

Agenția noastră are multe resurse și experiență în a face un brand cu adevărat vizibil în lumea online. Ceea ce ne face să ieșim în evidență față de ceilalți este că ne pasă cu adevărat de fiecare dintre clienții noștri și ne luăm tot timpul pe care noi – și ei – avem nevoie pentru a le înțelege obiectivele, dorințele și ceea ce doresc să realizeze prin intermediul rețelelor sociale.

Biciusca Media este mult mai mult decât o agenție de marketing. Este oportunitatea ta de a-ți trăi viața la maximum, de a genera venituri pentru afacerea ta și de a face doar ceea ce îți place cu adevărat!

Suntem mai mult decât încântați să vă gestionăm conturile de pe rețelele sociale, să scriem conținut semnificativ, să vă construim un site web complet, să scriem articole de blog pentru dvs., să vă ajutăm să configurați o strategie de marketing prin e-mail și chiar să vă ajutăm să vă concepeți logo-ul afacerii dvs.

Facem totul cu mare pasiune și cu ani de cercetare și învățare în spate. Fiind conștienți de nevoile clienților noștri ne-a ajutat să ne conectăm cu ei și cu publicul lor și să oferim rezultate excelente pentru afacerea lor.

Viața ca proprietar de afaceri nu este întotdeauna ușoară, așa cum ar putea crede unii oameni. Îndoiala, frica, lipsa somnului, a fi copleșit – toate acestea sunt emoții valide cu care trebuie să le faci față. Meriți o afacere de succes și un echilibru bun între viața profesională și viața privată, care să te mențină productiv și fericit, concentrat pe activitățile pe care de fapt îți place să le faci în afacerea ta. Și de ce să nu îți faci călătoria mai ușoară luând o decizie care să garanteze faptul că mesajul tău va ajunge la clienții potriviți?

Ori de câte ori sunteți gata să aveți încredere în agenția noastră cu conturile dvs. de social media – și multe altele – suntem aici pentru dvs., lucrând pentru visele dvs. Ei sunt ceea ce face ca întreaga ta viață să merite trăită și suntem aici pentru a te ajuta să-ți atingi toate obiectivele. Sună-nel!

oana biciusca

Sunt Oana Biciușcă.

Bine ai venit în casa mea digitală, unde vei găsi strategii, resurse și, cel mai important, OAMENI care pot oferi rezultate transformative în afacerea ta prin intermediul marketingului făcut corect.

Share this post!

biciusca media content agency

Sunt Oana Biciușcă.

Bine ai venit în casa mea digitală, unde vei găsi strategii, resurse și, cel mai important, OAMENI care pot oferi rezultate transformative în afacerea ta prin intermediul marketingului făcut corect.

Cele mai recente articole

Categorii Blog

Îți oferim conținut săptămânal, resurse gratuite și sfaturi pentru rețelele sociale prin e-mail, astfel încât să îți pui în evidență afacerea în online!

oana biciusca

Sunt Oana Biciusca

Fondatoarea Biciusca Media, brandul care te va face memorabilă în mintea clienților tăi și îi va convinge să cumpere de la tine prin marketing strategic și strategii bazate pe psihologie.