Descoperă 5 moduri în care copywritingul persuasiv îți transformă afacerea online.

Decide astăzi să devii vizibilă în online și să generezi cu ușurință conversii, în timp ce îți lași amprenta în această lume.

Oana biciusca media content and social media marketing agency (1)

Social Media Marketing

Creează un brand autentic care îți aduce vânzări, clienți și recomandări

Știai că 78% dintre consumatori sunt dispuși să cumpere de la un brand după ce au avut o experiență pozitivă cu ei pe Social Media?

Aceasta înseamnă că, dacă nu profiți de Social Media, pierzi bani în fiecare zi și acest lucru ar putea duce la pierderea afacerii tale, deoarece concurența este mai activă pe Social Media.

Din fericire, suntem o echipă de femei cu ani de experiență în Social Media și te putem ajuta să îți construiești brandul online și să îți transformi publicul țintă în clienți.

Știm cât este de frustrant ca de fiecare dată când începi să înțelegi cum funcționează Social Media, algoritmul se schimbă. Nu ai timp să ții pasul cu toate schimbările și să fii în continuare antreprenoarea care visezi să fii.

Cu toate acestea, rețelele sociale sunt atât de importante încât nu le poți ignora dacă vrei să ai succes și să fii în ochii potențialilor clienți zi de zi.

Oprește frustrarea de a nu ști ce conținut să pui în Social Media, cum să interacționezi cu audiența ta și ce trebuie să faci pentru a-ți crește numărul de urmăritori și vizibilitatea.

În plus, nu-ți mai pierde energia și timpul încercând să ții pasul cu algoritmul, schimbările de pe Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIN și să nu fii acolo pentru familia ta.

Noi te ajutăm să atragi clienții potriviți în afacerea ta și să creezi o comunitate strânsă în jurul brandului!

Ce obții dacă alegi Biciusca Media:

Ai nevoie de un social media manager sau de un strateg de marketing digital care poate genera rezultate pozitive în vânzările tale? Contactează-ne mai jos.

Ce spun clienții noștri despre noi...

"Pe Oana am cunoscut-o când eram la început de drum de Instagram. Nu aveam nici cea mai mică idee despre ce înseamnă Instagram, pentru mine era ca o limbă necunoscută...dar acolo am găsit-o pe ea Oana…și m-a ajutat să-mi fac povestea auzită, dar mai mult decât atât, am învățat de la ea cum să o fac eu auzită. Mi-a fost de un real ajutor. 🤍

Mulțumesc Oana pentru tot suportul și mulțumesc pentru că împreună am făcut ca pasiunea mea să cunoască limba online-ului!🤍"
Mihaela Stan
CEO Mtelier
„Lucrăm cu Oana de la Biciușcă Media de peste 1 an. În primele luni ne-am așezat pe aceeași lungime de undă și ne-am sincronizat stilurile în materie de conținut, stil și wording. De atunci, lucrăm mai bine cu fiecare lună care trece.

Ne sfătuim pentru fiecare schimbare și luăm împreună decizii atunci când apar gap-uri în activitate. Fără doar și poate Oana este parte din familia DiStory.

Mulțumim și ne dorim o colaborare cât mai îndelungată și de calitate, chiar și mai bună decât până acum! Sky is the limit! 😊 Ne bazăm pe echipa pe care o formăm cu Biciușcă Media! ."
Diana Sonea
cea-cu-idei-multe-și-crețe de la DiStory

Copywriting

Captivează-ți audiența și începe să vinzi cu ușurință!

Te chinuiești să găsești cele mai bune cuvinte atunci când încerci să-ți vinzi produsele/serviciile?

Dă viață site-ului tău, emailului și conturilor de socializare ale brandului tău prin conținut care vinde fără să fie perceput ca o vânzare. 

Profităm de principiile persuasive de copywriting, astfel încât să îți convingi potențialii clienți să cumpere de la tine simțind că asta este cea mai bună alegere pentru ei (și că ideea a fost a lor).

Ingredientul nostru secret este definirea avatarului tău client, încât să creăm mesajele într-un mod în care potențialii clienți au încredere în brandul tău și se simt convinși că vor să cumpere de la tine, în loc să cumpere de la concurență.

Te ajutăm cu cel mai bun mod de a-ți prezenta produsele/serviciile, astfel încât să îți captivezi publicul și să îl determini să acționeze.


Pune capăt copleșirii de a nu ști ce să spui, cum să o spui și ce cuvinte puternice să alegi și începe să generezi vânzări prin conținutul tău uimitor.

Ești gata să îți faci brandul să strălucească adresându-le clienților potențiali cuvintele potrivite care generează conversii?

Oana biciusca content agency

Content writing

Încurajează-ți potențialii clienți să cumpere

Te-ai întrebat vreodată cât de mari devin brandurile… ei bine, mari? Am cercetat și am văzut că, pe lângă faptul că au produse/servicii grozave, au și o strategie de conținut excelentă care îi ajută să transforme potențialii clienți în clienți fericiți.

Scrierea de conținut este concepută pentru a educa și a distra publicul tău creând articole de blog, cheat sheets, infografice, ebook-uri, ghiduri,  recenzii, studii de caz, buletine informative, postări pe rețelele sociale și multe altele.

Scrierea de conținut este de obicei în relație strânsă cu SEO, deoarece, în timp ce creăm conținut pentru avatarul clientului tău, ar trebui să profiți și de algoritmii motoarelor de căutare pentru mai mult trafic pe site. 

Experimentezi trafic scăzut pe blog? Îți putem audita blogul pentru a vedea dacă răspunde la întrebările potențialilor clienți și dacă este conceput pentru a-i conduce pe aceștia prin toate etapele călătoriei.

În plus, verificăm și dacă are, de asemenea, cuvinte cheie incluse, pentru a crea o strategie de conținut mai bună, care va da roade pe termen lung.

Apoi, tu poți reutiliza acel conținut în atât de multe moduri în emailuri, video sau postări pe rețelele sociale.

Alege să fim strategii tăi de marketing care creează conținut ce funcționează cu adevărat pentru afacerea ta și generează încredere în rândul cititorilor tăi.

Email marketing

Transformă străinii în ambasadori ai brandului

Poate încă nu știi, dar marketingul prin e-mail este încă cel mai puternic instrument de vânzări într-o afacere.😉

Când știi cum să-ți atragi clienții cu un titlu grozav pentru email, să creezi un e-mail care le vorbește din suflet și să închei cu un îndemn la acțiune la care reacționează natural, poți să te numești un adevărat câștigător.

Nu numai că email marketingul este încă cel mai puternic instrument de vânzare, dar este o modalitate atât de ușoară de a fi autentică cu publicul și de a-l transforma în ambasador de brand.

Tot ce ai nevoie este o strategie de conținut excelentă, care să îți conducă publicul prin toate etapele călătoriei clientului, iar apoi vânzările vor veni natural.

Aici, la Biciusca Media, scriem cu emoție, făcând publicul să-ți simtă brandul, făcându-l să se simtă auzit și ascultat și să vadă că ce oferi este cea mai bună alegere pentru ei pentru a-și îndeplini acele nevoi și dorințe pe care le au.

Din punct de vedere psihologic, în mare parte, oamenii tind să fugă de o durere pe care o au și să alerge spre o dorință arzătoare, deci, cu ajutorul nostru, poți identifica atât de clar avatarul tău de client, încât vei fi uimită de câte vânzări vei face.

Transformă străinii în abonați fideli care îți iubesc brandul și generează vânzări pentru a-ți atinge obiectivele cu o echipă de copywriteri certificați!

P.S. Obții deja rezultate bune prin email marketing? Super. Să păstrăm acest impuls și să creăm conținut care să se conecteze cu publicul la nivel emoțional.

Ne asigurăm că abonații tăi să devină ambasadorii brandului tău și să te ajute să obții impactul pe care l-ai dorit dintotdeauna cu afacerea ta.

Oana biciusca media content agency email marketing

Aceste companii au luat deja decizia inteligentă de a lucra cu noi.

oana biciusca

Sunt Oana Biciusca

Fondatoarea Biciusca Media, brandul care te va face memorabilă în mintea clienților tăi și îi va convinge să cumpere de la tine prin marketing strategic și strategii bazate pe psihologie.