Descoperă 5 moduri în care copywritingul persuasiv îți transformă afacerea online.

biciusca media content agency

Sunt Oana, fondatoarea Biciusca Media, o agenție de conținut care dă putere femeilor să creeze afaceri de succes prin cuvinte puternice și strategii dovedite care vând.

Sunt ferm convinsă că fiecare dintre noi are daruri și talente uimitoare, chiar și tu. Găsește-ți vocea unică și creează afacerea care vorbește cu adevărat sufletului tău.

Lasă-ne să fim oamenii tăi cunoscători în marketing digital, care creează relații profunde cu publicul tău, făcându-i să convertească din nou și din nou.

Eu, împreună cu Echipa Biciusca Media, suntem aici pentru a te simți încrezătoare că îți poți crea viața pe care o iubești având o afacere de succes care să le vorbească cu adevărat inimilor clienților tăi.

Lucrăm cu afaceri din domeniul medical, HORECA, planificări de evenimente, coaching, marketing, sănătate și fitness, design interior, produse handmade, fotografie și multe altele, care vor să strălucească și să se diferențieze în domeniul lor.

Știai că marketingul se află în top 6 motive pentru care afacerile eșuează?

A nu ajunge la oamenii potriviți te costă bani, te face să te simți frustrată și copleșită, dar cel mai important, te costă afacerea. Viața ta așa cum știi, s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel doar pentru această singură greșeală.

Iată problema cu care te confrunți acum: îți lipsesc cunoștințele, timpul și resursele pentru a crea o strategie de conținut care să atragă oamenii potriviți către afacerea ta, ceea ce înseamnă că pierzi bani în fiecare secundă în care afacerea ta este pe piață.

Nu numai că nu te ridici la nivelul întregului potențial al afacerii tale, dar poți pierde tot ceea ce ai construit cu munca din greu doar pentru că ți-e frică să pierzi controlul și să încerci să faci totul pe cont propriu. Și te înnebunește pentru că nu ai timp liber, soțul tău se plânge că lucrezi mereu și totuși… acest lucru nu este suficient.

Din fericire pentru tine, citești asta. În sfârșit, recunoști că ceva trebuie să se schimbe pentru ca tu să înflorești cu adevărat. Aici, la Biciusca Media, avem instrumentele și resursele potrivite pentru a-ți transforma afacerea prin a ajunge la clienții tăi ideali, să-i convingem și să-i facem să convertească cu bucurie.

Recapătă-ți timpul și du-ți pasiunea la nivelul următor, pentru că suntem aici pentru a face munca de marketing, în timp ce tu te relaxezi și faci ceea ce îți place în afacerea ta.

Oana biciusca media content marketing agency about us

Sunt mamă de doi, Olivia și David, așa că înțeleg că te simți copleșită, că nu ai niciodată timp, și îți înțeleg dorința de a petrece mai mult timp cu familia în loc să muncești 12 ore/zi, dar cu rezultate insuficiente. Sunt aici pentru tine. Nu mai ești singură și îi vom face pe acești clienți să te iubească pentru ceea ce ești și ceea ce reprezintă afacerea ta.

Testimonials

"Oana și echipa ei sunt extraordinare la copywriting. Colaborăm de peste un an și de fiecare dată mi-au depășit așteptările! Întotdeauna creează textele cu emoție, turnând sufletele pe hârtie și poți vedea că aceasta este pasiunea lor.

Fiecare text pe care l-am primit de la echipa Biciusca Media a generat noi clienți și ne-a făcut mai buni decât concurența. Ne-am făcut cunoscuți în orașul nostru datorită textelor lor. Chiar dacă la început nu credeam că vom avea rezultate atât de bune și atât de repede, am descoperit o echipă talentată și de când colaborez cu ei au reușit să mă impresioneze!

Mulțumim Biciusca Media pentru tot ajutorul oferit! Nu de multe ori găsești pe cineva care poate scrie într-un mod atât de profesionist. Pot spune că sunt unele dintre cele mai talentate fete în copywriting din România!”
Norbert Sandor
CEO Gold Promo Agency
"Oana este cu siguranță un copywriter excepțional, de-a lungul colaborării noastre, am avut privilegiul de a experimenta talentul și profesionalismul ei. Ceea ce am apreciat foarte mult la Oana este atenția minuțioasă acordată cerințelor mele. A investit timp și efort pentru a înțelege cu adevărat nevoile mele, și a venit cu propuneri personalizate, adaptate perfect avatarului de client. Așa că, fără îndoială, serviciile oferite de Oana sunt pe deplin eficiente și orientate către satisfacția clientului. Stilul de scriere al Oanei este pur și simplu captivant. Fiecare cuvânt pare să fie așezat cu grijă și fiecare propoziție curge natural, fără efort. Niciun cuvânt sau frază nu dau senzația de a fi "în plus", toate se așează într-un puzzle armonios. Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost abilitatea ei de a transmite o caldură autentică prin textele pe care le scrie. Găsesc această capacitate de a crea conexiuni emoționale prin cuvinte cu adevărat unică și valoroasă. Recomand cu încredere colaborarea cu Oana tuturor celor care au nevoie de servicii de copywriting de calitate superioară. Talentul, pasiunea și abilitățile ei profesionale sunt de neprețuit în acest domeniu. Cu siguranță, rezultatele vor fi peste așteptări, iar comunicarea cu Oana va fi una plăcută și eficientă.”"
Cristina Baluta
Expat Coach

Ești pregătită să obții rezultate reale în afacerea ta și să-ți atingi obiectivele?

Hai să fim partenere în a crea succesul afacerii tale!

Aceste companii au luat deja decizia inteligentă de a lucra cu noi.

oana biciusca

Sunt Oana Biciusca

Fondatoarea Biciusca Media, brandul care te va face memorabilă în mintea clienților tăi și îi va convinge să cumpere de la tine prin marketing strategic și strategii bazate pe psihologie.