Descoperă 5 moduri în care copywritingul persuasiv îți transformă afacerea online.

Cum poate genera marketingul de conținut clienți potențiali și conversii pentru afacerea ta?

oana biciusca media content marketing agency

Marketingul de conținut și strategia sunt cuvintele pe care le tot auzi în jurul tău, dar se pare că nu poți găsi rețeta potrivită în cazul tău.

Menținerea vizibilității afacerii tale pe rețelele sociale este o adevărată luptă în zilele noastre. Ați încercat să postați la ore diferite, să vă adresați unui anumit public, să difuzați reclame, să distribuiți postări mai vechi, să scrieți subtitrări scurte sau educaționale mai lungi, să folosiți hashtag-uri sau să nu folosiți hashtag-uri… totuși, totul pare să fie doar multă muncă și fără rezultate.

Este atât de copleșitor încât te-ai gândit chiar să renunți, să lași totul în urmă și să te întorci la jobul tău de la 9:00 la 17:00. Dar este visul tău și nu vrei să-l lași să dispară.

Opriți căutarea pentru că suntem aici să vă sprijinim!

Cine suntem noi și ce putem face pentru tine?

Biciusca Media este o agenție de marketing de conținut online care dă voce micilor afaceri din întreaga lume prin marketing de conținut, strategie de marketing și creșterea marketingului de conținut.

Oferim soluții adaptate fiecărui antreprenor și domeniului specific de activitate al acestuia.

Misiunea noastră este să ne asigurăm că dvs. și afacerea dvs. deveniți din ce în ce mai vizibili și că strategia de conținut pe care o construim împreună vă aduce clienți potențiali și conversii la sfârșitul zilei.

Vă putem sprijini cu:

 • identificarea avatarului dvs.;
 • crearea unei strategii de conținut potrivită pentru afacerea dvs. și, de asemenea, atrăgătoare pentru clientul ideal;
 • găsirea tonului de voce potrivit pentru afacerea dvs.;
 • ajutor în găsirea canalelor potrivite pentru a vă face vocea auzită în conformitate cu nișa dvs. specifică;
 • scrierea conținutului real pentru paginile de socializare sau site-ul dvs. web;
 • programarea și publicarea conținutul relevant creat pe rețelele sociale;
 • interacționarea cu publicul prin răspunsuri și răspunsuri la mesaje;
 • sfaturi cu privire la cele mai bune strategii de a interacționa cu publicul dvs.

Ce este mai exact marketingul de conținut și cum te poate ajuta?

Marketingul de conținut se bazează pe crearea și partajarea de conținut valoros și constant cu un public țintă pentru a crește gradul de conștientizare față de produsele sau serviciile dvs., pentru a câștiga încrederea și sprijinul publicului și, în final, a genera clienți potențiali și conversii.

De aceea toate afacerile ar trebui să aibă o strategie de conținut.

O strategie de conținut este un plan de urmat, astfel încât să nu depinzi de inspirație sau de anumite activități pentru a „a avea ceva de postat pe pagina ta”.

În funcție de nevoile unei afaceri, o strategie poate fi conturată începând cu paginile de social media (Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn) către site-ul web sau blog.

Marketingul de conținut este cheia pentru a vă face afacerea cunoscută publicului, dar și pentru a le cunoaște preferințele, dorințele, nemulțumirile sau visele.

Rețineți că, pentru a interacționa cu publicul dvs., trebuie să îl înțelegeți mai întâi și să răspundeți exact nevoilor acestora.

Vă putem sprijini cu asta. Contactați-ne aici pentru un audit gratuit al rețelelor sociale sau al site-ului!

De ce ar trebui să fii consecvent și constant în strategia ta de social media?

Platformele de social media se schimbă în fiecare zi.

Ele se bazează pe diferiți algoritmi care învață comportamentul uman și îl folosesc pentru a oferi publicului conținutul care le aduce ceea ce își doresc sau are nevoie.

Cum poți, ca proprietar de afaceri, să folosești asta în avantajul tău?

Indiferent de câte schimbări ar putea implementa Facebook sau Instagram, un lucru este sigur, consistența și constanța au adus întotdeauna rezultate grozave.

Asta înseamnă că dacă ești o prezență constantă pe rețelele sociale și postezi conținut relevant pentru nișa ta, rezultatele vor apărea în curând.

5 moduri în care tu, în calitate de proprietar de afaceri, poți beneficia de pe urma unei strategii de conținut de înaltă calitate:

Dacă ceea ce am menționat până acum nu v-a convins că o strategie de marketing de conținut este cheia pentru a vă dezvolta afacerea și a câștiga mai mulți clienți, vă rugăm să luați în considerare următoarele 5 moduri prin care puteți beneficia de marketingul de conținut:

 1. Te ajută pe tine și pe brandul tău să câștigi vizibilitate, convingându-ți publicul să revină la tine. Marketingul de conținut este cel mai comun mod de a atrage atenția publicului dvs.
 2. Câștigi încrederea clienților tăi, astfel vei avea ambasadori de brand care au încredere și susțin afacerea ta în orice moment.
 3. Marketingul de conținut de înaltă calitate poate aduce mai multe clienți potențiali pe site-ul sau blogul dvs. și poate converti vizitatorii în potențiali clienți.
 4. Te poți poziționa ca specialist și afacerea ta poate câștiga autoritate în nișa ta. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă poziționați mai sus în căutarea Google.
 5. În cele din urmă, strategia de conținut va duce la mai multe conversii și, prin urmare, la mai multe vânzări. În medie, este nevoie de între 3 și 7 interacțiuni între o marcă și publicul său înainte ca aceștia să devină clienți plătitori. Așa că nu amânați strategia de conținut și contactați-ne pentru a rezerva un apel!

Care este cea mai mare greșeală pe care o poți face în ceea ce privește conținutul?

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac de obicei antreprenorii este că nu se pun în pielea clienților lor. Pur și simplu uită de nevoile și dorințele clientului lor ideal și astfel conținutul lor este centrat mai mult pe partea de vânzare decât pe nevoile clientului.

Astfel, conținutul devine irelevant pentru public, astfel încât acesta nu ține legătura cu brandul, chiar dacă acesta poate oferi cea mai bună soluție pentru situația lor.

La Biciusca Media am lucrat cu mulți antreprenori de-a lungul timpului, dar mai ales în ultimii 2 ani de când strategia social media a câștigat mult mai mult teren.

Începând cu 2020, când eram obligați pentru prima dată să comunicăm în cea mai mare parte digital, prezența în lumea online a devenit o necesitate pentru afaceri. Nu este doar o modalitate de a vinde produse sau servicii, ci și un mijloc de a păstra legătura cu publicul, de a-ți arăta interesul față de acestea.

Prin urmare, Biciusca Media a devenit un partener de încredere pentru întreprinderile mici și suntem gata să vă sprijinim și în procesul dumneavoastră de creație.

Am lucrat cu clienți din medii diferite, cum ar fi: wellness și frumusețe, resurse umane, restaurante, agenții de turism, nutriție, coaching, sănătate și siguranță și multe altele.

Nu lăsa rețelele sociale să te sperie!

Suntem doar la distanță de un apel.

Contactează-ne să începeți să lucrați pentru a vă oferi o strategie de conținut excelentă pentru tine și compania ta!

oana biciusca

Sunt Oana Biciușcă.

Bine ai venit în casa mea digitală, unde vei găsi strategii, resurse și, cel mai important, OAMENI care pot oferi rezultate transformative în afacerea ta prin intermediul marketingului făcut corect.

Share this post!

biciusca media content agency

Sunt Oana Biciușcă.

Bine ai venit în casa mea digitală, unde vei găsi strategii, resurse și, cel mai important, OAMENI care pot oferi rezultate transformative în afacerea ta prin intermediul marketingului făcut corect.

Cele mai recente articole

Categorii Blog

Îți oferim conținut săptămânal, resurse gratuite și sfaturi pentru rețelele sociale prin e-mail, astfel încât să îți pui în evidență afacerea în online!

oana biciusca

Sunt Oana Biciusca

Fondatoarea Biciusca Media, brandul care te va face memorabilă în mintea clienților tăi și îi va convinge să cumpere de la tine prin marketing strategic și strategii bazate pe psihologie.