Vrei să înveți secretele succesului pe Instagram?

Profită de trendul momentului și vinde pe Social Media în cel mai simplu mod – cu Instagram Stories

Oana biciusca media content and social media marketing agency (2)

Câștigă mai mulți bani, găsește mai mulți clienți și înscrie mai mulți cursanți în programele tale cu o platformă pe care deja o cunoști

Descarcă ghidul cu 30 de Instagram Stories care îți aduc clienți plătitori și începe să te promovezi eficient prin stories ca să îți atingi obiectivele de lansare

30 de Instagram Stories care aduc clienți plătitori

Creează pe Instagram poveștile care atrag și inspiră audiența să cumpere

 
 

Ghidul te echipează cu ideile potrivite pentru o lansare, astfel încât să creezi autoritate, dovadă socială, încredere, scarcity și dorința arzătoare de a face parte din programul pe care îl vinzi.

Partea și mai bună? E că poți replica aceste stories în orice lansare viitoare.

Te regăsești în asta?

Folosești Instagram, dar nu ai nici o idee de cum să îl faci să convertească pentru tine. Acum postezi fără nici o strategie la story, total aleatoriu și nu observi rezultate.
Observi potențialul prin ceea ce vezi la ceilalți antreprenori, dar crezi că adevăratul motiv pentru care nu vinzi prin Instagram Stories este faptul că ai o audiență mică.
Te întrebi în fiecare zi ce să scrii la story și, pentru că pur și simplu nu îți trece nimic prin minte, nu mai postezi nimic. Lipsa asta de constanță te frustrează și de asta nu pui prea multă energie în această platformă.

Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți să creezi încredere în oferta ta și dorință de a cumpăra prin Instagram Stories zi de zi?

ghid 30 idei de stories care and, vânzări Instagram, clienți Instagram

Imaginează-ți că la următoarea lansare...

Poate că acum acestea par a fi foarte departe de realitatea ta, dar am pregătit un ghid simplu pentru tine care îți aduce clienți plătitori, iar visurile tale se îndeplinesc lucrând la stories doar câteva minute pe zi.

Cu acest ghid:

construiești o relație autentică cu urmăritorii tăi

ai un sistem simplu de a aduce oferta ta în fața audienței fără să depinzi zilnic de postări și reel-uri.

te reîndrăgostesti de Instagram și îți crești încrederea în tine, engagementul și vânzările prin Instagram Stories

atragi oamenii potriviți să cumpere de la tine

creezi conținut care atrage oamenii ca un magnet către tine și oferta ta.

2 1 1

Schimbă frica ta de a vinde în super-puterea ta care îți aduce constant clienți plătitori cu Instagram Stories.

Instagram Stories potrivite fac toată diferența, iar eu te echipez cu o secvență de 30 de stories pe care le poți replica și în alte lansări mereu și mereu.

Iată ce spun clienții mei

Hei, sunt Oana Biciușcă

4 1 1

Fondatoarea Biciusca Media, copywriter, Launch Manager și expert în Instagram cu experiență de peste 4 ani în Social Media Management și scrierea de conținut persuasiv.

De-a lungul timpului am lucrat cu peste 200 de clienți și am participat la mai multe lansări, la care eu am creat conținutul pe rețelele sociale.

Astăzi sunt aici să îți ofer ideile de stories potrivite ca să ai rezultate și să obții clienți prin ceea ce postezi la Stories.

Ești gata să postezi cu încrederea că poveștile tale funcționează? Ghidul cu 30 de Instagram Stories care îți aduc clienți plătitori te va ajuta.

Abia aștept să pornim în această călătorie împreună.

În sfârșit scapi de confuzie și obții claritate și un plan de urmat ca sa iți vinzi cursul și serviciile prin Instagram Stories

Plătești o dată și te bucuri de rezultate zilnic

oana biciusca

Sunt Oana Biciusca

Fondatoarea Biciusca Media, brandul care te va face memorabilă în mintea clienților tăi și îi va convinge să cumpere de la tine prin marketing strategic și strategii bazate pe psihologie.