Descoperă 5 moduri în care copywritingul persuasiv îți transformă afacerea online.

Pagina captare Hookuri

Cucerește atenția cititorului rapid și eficient ca brandul tău să fie văzut și să genereze impact✨

Ebook gratuit “101 idei de hook prin care captezi atenția cititorului”

E rândul tău să îți creezi un brand memorabil

Trăim într-o lume complet inundată de mesaje și conținut online, așa că dacă vrei să ieși în evidență și să te adaptezi schimbărilor din atenția consumatorului, ai nevoie de o unealtă foarte importantă: HOOK-UL sau CÂRLIGUL.

Tocmai de aceea am decis să te echipez cu 101 idei de hooks ca să nu mai rămâi în pană de idei pentru când vrei să creezi mesaje autentice care trec de filtrul zgomotos din online și ajung la audiența ta.

Hook-ul este fraza de început a unei postări care smulge cititorul din automatismul de scroll în Social Media și îl face atent la ceea ce ai tu de spus.

În sfârșit ai siguranța că nu mai scrii doar pentru tine, ci reușești să fascinezi și clientul tău ideal ca să devină fanul tău.

Și pentru că pentru că știu cât de ocupată ești și ce mult te-ar ajuta să ai un asistent plin cu idei pentru crearea textelor, azi îți ofer un BONUS din partea mea.

Primești 7 ȘABLOANE pentru postările în Social Media, ca să creezi în mai puțin de 10 minute postările pentru o săptămână întreagă.🧚‍♀️

Asta primești când descarci ebook-ul

Afli ce este un hook, de ce este important și când se folosește

Găsești 101 idei de hook-uri pentru postările tale în Social Media sau pentru titlurile de email

Găsești BONUS 7 template-uri de postări care te ajută să îți faci contentul pe o săptămână în mai puțin de 10 minute.

Totul… GRATUIT!

2 1 1

Heey, super-antreprenoare! Sunt Oana Biciușcă.

Sunt fondatoarea Biciusca Media, copywriter de funneluri și lansări, Social Media Manager și Instagram Strategist.😊

Sunt pasionată de zona de coaching și dezvoltare personală, ador cititul, călătoriile și filmele și sunt un magician de brand.🪄🧚‍♀️

Când fac teste de personalitate îmi reiese mereu că sunt un Advocate, adică o persoană care  își găsește împlinirea prin a-i ajuta pe ceilalți să se ridice și să strălucească.✨

Misiunea mea este să îți vin în ajutor ca tu să crești și să îți lași amprenta în lume, așa că astăzi îți aduc aproape un ebook gratuit care știu că te va ajuta să îți depășești temerile că nu știi ce să scrii și cum să scrii ca să ajungi în ochii audienței tale.

Adaptează-ți mesajele cu ideile de cârlig date și captează atenția instant către ceea ce ai tu valoros de spus.

Introdu datele tale mai jos și descarcă acum ghidul gratuit împreună cu bonusul pe care ți-l ofer astăzi.

 

P.S. Datele tale vor fi în siguranță și poți oricând să te dezabonezi dacă simți că nu primești valoare de la newsletterul Biciusca Media.

oana biciusca

Sunt Oana Biciusca

Fondatoarea Biciusca Media, brandul care te va face memorabilă în mintea clienților tăi și îi va convinge să cumpere de la tine prin marketing strategic și strategii bazate pe psihologie.